جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد
مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بیان کرد:

افزایش 55 درصدی تخليه و بارگيري کانتینر در بندر چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 96/12/05 | تعداد بازید :2376
مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از افزایش 55 درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر چابهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار بهروز آقايي در گفت وگو با ایسنا افزود: در ماه هاي اخير کالاهای وارداتی بالغ بر 72 درصد رشد داشته است.

مدير كل بنادر و دريانوردي استان حجم كل كالاهاي ترانزيت شده طي چند ماه اخير را ۳۶۰۰ کانتینر اعلام كرد.

وی همچنین گفت: در راستای توافقنامه سه جانبه هند، ایران و افغانستان و سفر رییس جمهور به کشور هندوستان در این هفته بعد از ورود پنجمین کشتی حامل گندم ترانزیتی هند به افغانستان شب گذشته ششمين كشتي از اين گندم در 600 كانتينر به اسکله شماره 5 طرح توسعه بندر شهید بهشتی پهلو داد شد.

وی اظهار کرد: با پهلوگیری این کشتی تاکنون تعداد 3600 دستگاه کانتینر گندم ترانزيتي وارد بندر چابهار شده و تعداد بیش از 2500 دستگاه کانتینر از این محموله به کشور افغانستان ارسال گردیده است.

به گفته وي طي مدت ياد شده ترانزیت از طريق اين بندر ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه، اقدامات چشمگیری طی چند سال اخیر در جهت توسعه و رشد بندر چابهار صورت گرفته و این اقدامات تغییرات مثبتی در روابط این بندر با کشورهای همسایه داشته افزود: تلاش برای تبدیل بندر چابهار به یک بندر ترانشیپی و ارایه خدمات ترانشیپ و حمل فیدری به سایر بنادر منطقه اولویت اصلی این سازمان است.

آقایی خاطرنشان کرد: از اقدامات ما در بندر چابهار برای ترانزیت و ترانشیپ کالا تسهیل قوانین و مقررات ورود کالاهای ترانزیتی کشاورزی و نباتی با هدف سرعت و کاهش هزینه های حمل از طریق کشور با اهتمام به صیانت از منابع کشاورزی و باغی کشور با توجه به بازار صادرات و واردات کالای کشاورزی بوده و همچنین تلاش براي تقویت بخش خصوصی حمل و نقل زمینی و حذف موانع اداری در استفاده از ناوگان داخلی و خارجی است.

وی گفت:بندر چابهار با داشتن مزایا و ظرفیت های بالقوه در مسیر توسعه ترانزیتی قرار دارد و این بندر اقیانوسی به عنوان پل دسترسی به کشور های اسیای میانه مورد توجه ترانزیتی و ترانشیپی کشورهای منطقه قرار گرفته است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: در صدد هستيم كه با ایجاد مشوق های لازم به خطوط کشتیرانی با دایر کردن خط کشتیرانی به مقصد بندر چابهار باعث کاهش هزینه های حمل دریایی و کاهش قیمت تمام شده ترانزیت از طریق بندر چابهار شویم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل